
Frokost lomper med eggerøre og stekt skinke
Det er ikke hver dag jeg orker brødskive, noen ganger må jeg bare ha noe annet. Gjerne noe som metter lenge, er næringsrikt og inneholder en god porsjon proteiner.
For meg må mat smake godt og være noe å glede seg til, selv om det ikke er helg. Vi skal jo tross alt leve livet lykkelig i hverdagen også.
Derfor elsker jeg lomper. De er lett anvendelig og gir mye smak. Putter du dem i brødristeren er det ekstra godt.
I tillegg kan de tas med på farten og bruke som et kjekt mellommåltid når tiden ikke gir deg rom for å sette deg ned. For la oss innse det, slik er livet bare noen gang.
Derimot, er det en morgen jeg har litt ekstra tid, er det denne oppskriften jeg går til;
4 stk lomper
4 stk egg
125g eggehvite
4 skiver kokt skinke
Lag eggerøre med eggehvitene og eggene.
Stek så skinken i pannen etterpå.
Sett lompene i brødristeren.
Fordel eggerøren på lompene.
Legg en skinkeskive på hver av de og rull det sammen til en wrap.
Enjoy ;)